Akcijska prodaja kuhinja - 40% - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 2. novembar 2012

Akcijska prodaja kuhinja - 40%

Akcijska prodaja kuhinja - 40%

Akcijska prodaja kuhinja u toku mjeseca novembra uključuje sve modele u ponudi Gorenje STUDIJA, a akcijski rabat od -40% podrazumijeva drveni dio kuhinje.

* akcijski rabat u mjesecu novembu se ne odnosi na dodatnu opremu, aparate i kuhinje OPTIMAL.

 U okruženju od boja i drveta, stakla i metala, kuhamo ne samo jela već i uspomene. Među posudama i šoljicama, među mirisima i ukusima, družimo se u očeivanju dobrog života. U želji da potraje, biramo promišljeno i kvalitetno. U želji da bude privlačno, tražimo ono što je skladno i moderno. Stoga oblikujemo ono što očarava, izrađujemo ono što je izvrsno i omogućavamo da to bude prilagodljivo. Vrhunske Gorenje kuhinje bogate velikim izborom elemenata, dizajnerski naglašenim detaljima koji zadiru u budućnost, izvrsnom upotrebljivošću u svakodnevici doma i u posebnim prilikama. Kuhinje Gorenje su stvorene za sve životne stilove. Potražite kuhinju po svojoj mjeri u stilu MODERN, RUSTIC i CLASSIC.
Gorenje kuhinje MODERN karakterišu riječi jedinstveno, šareno i mladalačko. Kuhinja MODERN nije samo prostor, ona je i ogledalo ličnosti. Osjetiti drskost i vidjeti u bojama znači živjeti.

Gorenje kuhinje CLASSIC opisuju riječi odabrano, elegantno i vječno. Ono što traje je lijepo. Jednostavne linije kuhinje oblikuju bezvremenski karakter, a biti dio ove priče znači postojati zauvijek.

Gorenje kuhinje RUSTIC znače prijatno, domaće i plemenito. Na krilima prošlosti Rustic kuhinja stvara topline ovog trenutka. Osjetiti nostalgiju znači spoznati sebe.


Izbor Gorenje kuhinja sastoji se od 19 modela u 306 boja, što pruža svakome da kombinuje prema svojim željama i potrebama. Ono što je dodatna pogodnost jeste i velik izbor dimenzija elemenata što omogućava da se Gorenje kuhinje prilagode prostoru kojim raspolažete i iskoristite taj prostor do njegovog maksimuma. Gorenje kuhinje imaju pet godina garancije na baglame i vodilice ladica, kao i dvogodišnju garanciju na drveni dio kuhinje. U Gorenje STUDIJIMA u Sarajevu, Tuzli i Mostaru možete uz stručno savjetovanje izraditi nacrt svoje nove kuhinje i na licu mjesta uvjeriti se u kvalitet materijala od kojih su kuhinje izrađene. Na istom mjestu možete odabarati i aparate koji kuhinjama daju funkcionalnu i dodatnu estetsku vrijednost. Aparati iz dizajnerskih linija: Pininfarina, Karim Rashid i Ora-Ϊto, te Gorenje+ koji kuhinjama daju prefinjen osjećaj estetskog i savremenog shvatanja ovog važnog životnog prostora. Cjelokupna ponuda vrhunskih kuhinja i kućanskih aparata u Gorenje STUDIJIMA za opremanje prostora koji drži porodicu na okupu i stvara nove uspomene.

Gorenje STUDIO Sarajevo, ul. Terezije bb - plato Skenderije 033/567 890

Gorenje STUDIO Mostar, ul. Put za Aluminijski kombinat bb - Rodoč, 036/ 350 970

Gorenje STUDIO Tuzla, ul. Albina Herljevića 19 - Slatina, 033/ 321 130