Akcija kuhinja - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 20. februar 2014

Akcija kuhinja

Akcija kuhinja

Projekat po mjeri KUHINJE, usluga PO ŽELJI KUPCA

Kuhinje Gorenje - za sve životne stilove!

Odabrati kuhinju u skladu sa vašim životnim stilom uz Gorenje kuhinje nikad nije bilo jednostavnije! MODERN, RUSTIC, CLASSIC i DESIGN kategorije su koje će otkriti nešto o vama i vašem životnom stilu, a širina izbora od 19 modela sa više od 100 elemenata prilagodit će se svakom prostoru i obojiti doživljaj vašeg života u jednu od 306 kombinacija boja, kako bi vaša kuhinja u potpunosti odgovarala vašem karakteru! Uz puno povjerenje u vlastite proizvode i s ciljem vašeg zadovoljstva, Gorenje kuhinje imaju 2 godine garancije na drveni dio kuhinje i 5 godina garancije na vodilice i baglame BLUM. U februaru je prilika da Gorenje kuhinju, prilagođenu svom životnom stilu, dobijete sa popustom od 50 posto na drveni dio prilikom kupovine koja se sastoji od najmanje 7 kuhinjskih elemenata istog modela kuhinje. Ova akcija se ne odnosi na kuhinje Optimal Premium.

Želite li savremeno i vrhunsko, ali jedinstveno, šarenijih boja i mladalačkog izgleda onda je kuhinja MODERN izbor za vas, dok će ljubitelji trajnih vrijednosti koje odlikuju jednostavnost linija i elegancija odabrati kuhinje Gorenje CLASSIC. Nostalgiju za starim vremenima i lijepim uspomenama upakovanu u vrhunske materijale kuhinje RUSTIC donijet će onima kojima je važno da osjete dašak domaćinske, plemenite atmosfere, dok će sofisticirani i estetski osviješteni sa kuhinjama DESIGN ući u svijet savremenih boja i materijala uz upotrebu kućanskih aparata za odabrane dizajn linije.

Bez obzira o kojoj je kategoriji kuhinja riječ, važno je da svaka pojedinačno dolazi sa pogodnostima koje su prilagođene potrebama i da ispune očekivanja najzahtjevnijih među vama, kao što su BLUMOTION - sistem za lagano zatvaranje ladica, vrata i lift vrata ili SERVO DRIVE - električna pomoć u otvaranju i zatvaranju sa jednostavnim dodirom prednje stranice, dok 52 ručke dodaju vašoj kuhinji individualnost, a 25 radnih ploča omogućava potpunu prilagođenost vašim željama, uključujući i montažu na 10, 15 i 20 cm visine. Nama je važno i da su Gorenje kuhinje izrađene od EKO MATERIJALA, jer nam je briga za okoliš važna, a i vaš dnevni boravak zahtijeva sigurne materijale.

Vođeni sloganom „Projekat po mjeri KUHINJE, usluga PO ŽELJI KUPCA“, Gorenje STUDIO u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Banja Luci mjesto je gdje uz stručno savjetovanje i nacrtom počinje priča o kuhinji koja je odraz vašeg životnog stila, koju možete ukrasiti aparatima iz dizajnerskih linija Pininfarina, Karim Rashid, Ora-Ϊto, Simplicity, Classico, te robne marke ekskuzivnih ugradbenih aparata Gorenje+. Uz besplatnu dostavu, montažu i dugu garanciju, zaokružena je cijela priča koja je počela vašom idejom!

A, šta vaša kuhinja govori o vama?