Malo čudo iz Gorenja - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 13. februar 2014

Malo čudo iz Gorenja

Malo čudo iz Gorenja

Mašina za pranje rublja koju ćete voljeti!

Gorenje ponosno predstavlja mašinu za pranje rublja koja odgovara na sve vaše zahtjeve i nudi i više od toga. Pametni odabir pranja uz nove programe, veliki kapacitet – do 9 kg u jednom pranju, 50% manja potrošnja energije i od A energetske klase, specijalni program za otklanjanje najtvrdokornijih mrlja, za okolinu neštetan motor samo su neke od potpuno inoviranih karakteristika nove generacije Gorenje mašina za pranje rublja koje pri tom nose i red dot oznaku za najbolji dizajn. Malo čudo, koje je jednostavno za korištenje, ekonomično, superiornog dizajna i toliko pametno da će automatski odabrati prave parametre za optimalno pranje i njegu vašeg rublja sada je tu i vama na dohvat ruke.

Nova generacija Gorenje mašina za pranje rublja pored konvencionalnih programa (pamuk, sintetika, mix, delikatno rublje, vuna), nudi četiri nova načina koja možete birati: NormalCARE, EcoCARE, TimeCARE i AllergyCARE. NormalCARE je prethodno podešeni program za regularnu dnevnu upotrebu, uz optimizirano korištenje struje i vremena; EcoCARE je fokusiran na njegu rublja sa veoma malom količinom vode i struje, nevezano za vrijeme pranja; TimeCARE će biti dobro prihvaćen kod onih koji žive ubrzanim tempom života jer pojačanim radom mašina nastoji da efikasno opere rublje u najkraćem mogućem vremenu; i AllergyCARE je odličan odabir za ljude osjetljive na alergije jer koristi više vode u procesu ispiranja rublja. Uz revolucionarni UltraWHITE program, mašina za pranje rublja nudi i PerfectBlack, BioWash, NightWash, QuickWash i dva programa koja definiše sam korisnik MyFavourite. Gorenje najbolji modeli mašina za pranje rublja nude specijalnu StainExpert funkciju za efikasno odstranjivanje najčešćih tvrdokornih mrlja.

Najbolje Gorenje modele karakteriše A+++ -20% razred, što znači da u prosjeku koriste 50% manje energije u poređenju sa aparatima energetske klase A, dok brojni senzori inteligentne SensorIQ tehnologije automatski prilagođavaju proces pranja prema odabranom programu i težini i vrsti rublja. Ovo garantuje optimalne rezultate, kao i značajne uštede u struji, vodi i vremenu.

Kako bi opravdali imidž tržišnog lidera, a svojim vjernim kupcima priuštili osjećaj izvrsnosti i posebnosti, nova generacija mašina za pranje rublja, u paru sa novom Gorenje mašinom za sušenje rublja obilježena je internacionalnom red dot nagradom za svoj sofisticiran i inovativan dizajn koji potpisuje vlastiti Gorenje Design Studio.

Pravo malo čudo iz Gorenja, zar ne!?