Efikasnost u boji - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Ponedjeljak, 3. februar 2014

Efikasnost u boji

Efikasnost u boji
Usisivači Gorenje zahvaljujući HEPA filteru, omogućavaju višestepenu filtraciju vazduha. Prvi HEPA filteri na izlazu zadržava preko 90 procenata svih čestica, što znači da zadržava čak i grinje. Drugi HEPA filter postavljen je na dnu posude u kojoj se skluplja prašina. Zahvaljujući nepropusnom sistemu zatvaranja, zadržava i najmanje čestice prešine u posudi i na taj način održava vazduh savršeno čistim.
Vrećica ili posuda
Neki modeli usisivača omogućavaju upotrebu oba sistema skupljanja prašine. HIGIENIC vrećice ili CLEAN BOX posuda za prašinu. Svaka HIGIENIC vrećica ima napredni sistem filtracije koji omogućava zadržavanje čak i najmanji čestica prašine. Prašina neće izaći ni prilikom zamjene vrećice. CLEAN BOX posuda za prašinu je drugi dio opreme koji omogućava optimalnuhigijenu. U posudi, prljavština je odvojena od vazduha i ostaje unutra. Vazduh prolazi kroz HEPA filter na dnu posude, ulazi u filter ispred motora, a zatim prolazi kroz izlazi HEPA filter.

Pametna posuda

Kada se HIGIENIC vrećica ili CLEAN BOX posuda napuni, signalna lampica će zasvijetliti da vas upozori. Na taj način, nikada nećete biti u dilemi da li ima prostora u usisivaču da očisti još jednu prostoriju.

Veliki doseg

Izuzetno dugački kabl, zajedno sa teleskopskom cijevi, povećava operativni radijus do veoma vlikih razmjera. Sa modelima koji su opremljeni sa 0 metara kabla i 94 cm dugom teleskopskom cijevi. Jednostavno će te dosegnuti do svake površine u prečniku od 19 metara. Automatsko namotavanje služi da brzo i jednostavno odlaganje kabla.

Super tiho

Naši usisivači su napravljeni da rade tiho, bez ikakvog šuma. Prema tome, nećete nikoga uznemiravati, čak ni kada čišćenje obavljate noću ili rano ujutru. Osim toga, usisivači su opremljeni stabilnim točkićima od meke gume koji neće oštetiti namještaj ili podnu površinu. Nakon usisavanja neće ostati tragovi točkića – niti će biti traga od prašine.

ECO CARE

Sačuvajte energiju, smanjite troškove električne energije i doprinesite čistijem okolišu. Gorenje aparati sa oznakom ECO CARE odlikuje se visokom energetskom efikasnošću.