Svježe i cool. It's so me! - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Utorak, 29. april 2014

Svježe i cool. It's so me!

Svježe i cool. It's so me!

Moderni Simplicity frižideri sa inovativnom adaptivnom tehnologijom

Gorenje Simplicity kolekcija već mjesecima plijeni pažnju najzahtjevnijih kupaca koji žele da njihov odabir kućanskih aparata bude odraz njihove individualnosti. Ni frižideri Simplicity kolekcije nisu izuzetak i osvajaju elegantnim dizajnom koji krije inovativna i najpraktičnija tehnička rješenja koja život u vašem domu čine svježim i cool!

Prije svega frižideri Gorenje Simplicity kolekcije su dostupni u crnoj ili bijeloj boji što se potpuno prirodno uklapa u bilo koju kuhinjsku kombinaciju, a zasebno ili kao dio kolekcije tu je i prepoznatljiva vertikalna ergonomska ručka. Nakon što odaberete onu verziju koja najbolje govori o vama i koja će stilski upotpuniti vaš životni prostor, slobodno krenite u istraživanje cijelog spektra tehničkih prednosti Gorenje Simplicity linije frižidera koji su jednostavno napravljeni kako bi kvalitetno čuvali i produžili svježinu hrane, ali i štedili energiju.

Prije svih jedinstvena IonAir tehnologija jona, u kombinaciji sa odličnim MultiFlow 360° ventilacijskim sistemom osvježava i poboljšava zrak u frižideru tako što ga obogaćuje kisikom. Eliminiše do 95% svih mikroorganizama iz frižidera i kreira idealne uslove za pohranjivanje i održavanje hrane svježom duži period vremena. AdaptCool automatizirana adaptivna tehnologija koristi inovativni sistem senzora kako bi pratila navike korisnika i optimizirala rad frižidera prema korisniku. NoFrost Plus tehnologija efikasno spriječava nakupljanje mraza na hrani i leda u unutrašnjosti zamrzivača, dok istovremeno omogućava da se hrana ne isuši u frižiderskom dijelu jer održava vlažnost i svježinu u tom dijelu.

Osim brige o svježini i zdravlju, moderni korisnici s pravom očekuju i prilagodljive funkcije i jednostavno korištenje. Rješenja koja će vas obradovati su PullOut police, korisna multifunkcionalna MultiBox posuda, SimpleSlide princip podešavanja polica u vratima, koji omogućavaju korisniku da jednostavno podesi vertikalno pozicioniranje polica, kao i SlotIn funkcija koja omogućava prilagodljivo i jednostavno otvaranje vrata čak kada se frižider postavi odmah uz zid ili neki drugi aparat.

Gorenje Simplicity frižideri – So cool! Izvana i iznutra!