ION generacija frižidera Gorenje – sve što bi drugi frižideri htjeli imati! - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Utorak, 6. maj 2014

ION generacija frižidera Gorenje – sve što bi drugi frižideri htjeli imati!

ION generacija frižidera Gorenje – sve što bi drugi frižideri htjeli imati!

Nova generacija frižidera i zamrzivača Gorenje

Uz prve naznake toplih dana raste potreba za osvježavajućim napitcima i trajno svježom hranom na dohvat ruke u vašem frižideru. Uzimajući najbolje iz prirode za vas, ION generacija frižidera i zamrzivača Gorenje ima sve karakteristike koje trebate i iznenadit će vas još ponekim praktičnim rješenjem koje će vam olakšati svakodnevnicu. Prije svih tu su IonAir i AdaptCool tehnologije koje se brinu za idealnu mikroklimu i prate dinamiku vašeg života kako bi temperaturu u vašem frižideru čuvale ravnomjernom i konstantnom.

Zahvaljujući IonAir tehnologiji koja eliminiše 95% mikroorganizama vaša hrana neće biti bačena nego će zdrava i svježa završiti na vašoj trpezi. Dodatak ovom procesu je trostruki sistem - IonAir sa MultiFlow 360˚ i NoFrost Plus. Multiflow 360˚ ubacuje svjež zrak kroz 14 ventilacijskih otvora, kako bi održao ravnomjernu i konstantnu temperaturu na svim policama. NoFrost Plus u potpunosti spriječava nakupljanje mraza na hrani i leda u unutrašnjosti frižidera, a spriječava i isušivanje namirnica i održava ih svježim sa dovoljnom količinom vlažnosti.

Skladištenje hrane je ponekad pravi izazov, pa je izvanredna CrispZone ladica koja održava optimalnu vlažnost i koja ima kapacitet od 36l svježe hrane, najčešće voća i povrća odlično rješenje koje vas očekuje u svakoj od tri linije. Za one zahtjevnije, u Superior liniji ih očekuje XtremeFreeze ladica za profesionalno i dva puta brže zamrzavanje koje omogućava zadržavanje vitamina, minerala i nutritivnih sastojaka u zamrznutoj hrani.

Pored SuperCool funkcije, ZeroZone ladica omogućava da meso i ribu pohranite u frižiderskom dijelu na 0 C.

Inovativan sistem polica potpuno rješava organizaciju prostora u vašem ION frižideru. Klizajuće PullOut police nosivosti su do 22 kg hrane na svakoj, SimpleSlide princip omogućava jednostavno pomjeranje polica prema gore i dole, sa više mogućih opcija podešenja, dok SlotIn funkcija omogućava otvaranje vrata pod pravim uglom, čak i kada se frižider postavi do zida ili nekog drugog aparata.

Priznajte, ION frižideri preduhitrili su svaku vašu želju i potrebu inovativnim rješenjem, zar ne?!

Sezona je stigla

Do kraja mjeseca maja potražite sljedeće modele ION generacije na akcijskom sniženju od -10%: NRK6191CW; NRK6191CX; RK6191AW i RK6191AX.