5 godina garancije na sve Gorenje velike kućanske aparate u BiH - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 18. juni 2014

5 godina garancije na sve Gorenje velike kućanske aparate u BiH

Ukoliko razmišljate o kupovini mašine za pranje posuđa Gorenje je upravo otišlo korak dalje u kvaliteti i od 16. juna, 2014. produžilo garanciju sa dosadašnjih tri na pet godina pune garancije! Ovom odlukom, koja se odnosi na sve kupovine mašina za pranje posuđa Gorenje nakon spomenutog datuma, Gorenje postaje brend koji za sve kupljene velike kućanske aparate u Bosni i Hercegovini nudi punu garanciju u trajanju od 5 godina. Mašine za pranje posuđa pridružile su se tako mašinama za pranje rublja, sušenje rublja, frižiderima i zamrzivačima, štednjacima, pećnicama, pločama za kuhanje i kuhinjskeim napama koje su pet godina pod punom garancijom.

Pitate se šta to zapravo za vas znači?

Osim garancije da će proizvod tokom navedenog perioda ispravno raditi, budete li ga koristili u skladu sa njegovom namjenom i uputama za upotrebu to znači i da će Gorenje na zahtjev kupca, koji bude upućen u toku garantnog perioda, na svoj trošak otkloniti grešku i nedostatke na proizvodu zbog kojih proizvod ne djeluje ispravno, najkasnije tokom 45 dana od dana prijave greške. Za vrijeme popravka, aparatu se produžava garantni period od dana prijave kvara do dana popravke. Proizvod koji ne bude popravljen u spomenutom roku, na zahtjev kupca bit će zamijenjen novim, pri čemu se zamjena smatra vidom popravke i ne izdaje se nova garancija. Garancija počinje vrijediti sa danom kupovine, što možete dokazati sa potvrđenim garantnim listom i originalnim fiskalnim računom.

Odlukom da produžimo garanciju na 5 godina potvrdili smo povjerenje u naše razvojne stručnjake i u kvalitet i trajnu vrijednost Gorenje aparata koji ispunjavaju našu želju da kupcima pružamo još veće zadovoljstvo i bezbrižnost. Dodatna prednost Gorenje aparata je privlačan dizajn u kombinaciji sa jednostavnim korištenjem i brojnim inovativnim rješenjima i naprednom tehnologijom. Vodeći računa i o čuvanju okoliša, Gorenje aparati su u cijelosti izrađeni od visokokvalitetnih i ekološki prihvatljivih, neškodljivih komponenti.

Želite li saznati više? Pozovite Gorenje POZIVNI Centar na jedinstveni broj za cijelu BiH na broj 033 755 600.

Dugo niste čuli da neko toliko vjeruje u svoj kvalitet da je produžio garanciju svojim proizvodima, zar ne?