AlphaPower usisivači – neodoljivi pomagači u borbi protiv prašine - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 30. juli 2014

AlphaPower usisivači – neodoljivi pomagači u borbi protiv prašine

AlphaPower usisivači – neodoljivi pomagači u borbi protiv prašine

Alfa. Prvi. Glavni. A šarmantan. Moderan i sportski tip.

Totalno je neodoljiva inovativna AlphaPower linija usisivača iz Gorenja sa kojom borba protiv prašine nikad nije bila zabavnija. Vaš novi pomoćnik ne samo da će sve besprijekorno očistiti, nego će uz pomoć inovacija iz Gorenja kao što je dupla HEPA filtracija to učiniti tako suptilno da će im biti zahvalni i oni koji imaju osjetljive respiratorne organe, probleme sa alergijama i sa astmom.

AlphaPower usisivači iz Gorenja nisu samo šarmantni i modernog dizajna zbog kojih su dostupni u tri boje, žutoj, crvenoj i crnoj, nego AlphaPower usisivači imaju soft start motora i tih način rada zbog kojeg će vam biti zahvalni i ukućani ali i komšije. Dugački kabl i teleskopska cijev koja mu omogućava domet od 19 metara garant su da ćete stati u kraj svakoj nečistoći u vašem domaćinstvu zahvaljujući svom novom pomoćniku. Pored univerzalne četke, usisivači dolaze sa tri dodatna nastavka, tri vrećice za prašinu i jednom platnenom vrećicom, a zahvaljujući stabilnim gumenim točkovima vaš AlphaPower pomoćnik neće izgrebati ili oštetiti osjetljivu površinu vaših podova ili namještaja.

Inovativna AlphaPower linija usisivača iz Gorenja jedan od najmanje simpatičnih kućanskih poslova učinit će potpuno novim i dinamičnim iskustvom u kojem ćete uživati i vi i vaši ukućani. Jedina koja neće uživati jeste prašina koja se nađe na putu AlphaPower usisivača koji je suptilan izgledom i nemilosrdan po svojim performansama. Baš onakav kakav vam treba, zar ne!?