Jedinstvena akcija tokom mjeseca jula - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 2. juli 2014

Jedinstvena akcija tokom mjeseca jula

Jedinstvena akcija tokom mjeseca jula

Gorenje frižideri ION generacije – znaju šta vam treba!

AdaptTech tehnologija

Svaki put kada otvorimo vrata frižidera, talas spoljašnjeg toplog zraka narušava stabilnost temperature u frižideru i ubrzava kvarenje hrane. AdaptTech je napredna senzorska tehnologija koja tokom prvih sedam dana prati navike korisnika i memoriše ih. Kada frižider „zna” da će se često otvarati vrata, on u tom periodu automatski pojačava hlađenje. Na taj način sprječavaju se temperaturni šokovi i oscilacije u frižideru, a samim tim i kvarenje namirnica. Zahvaljujući AdaptTech tehnologiji, ne samo da možete imati pametni frižider nego vam može i štediti energiju, pored toga što brine o svježini i zdravlju vaših namirnica.

NoFrost Plus tehnologija

NoFrost sistem je idealan za zamrzivač. Ventilator unutar aparata raspršuje hladan zrak na principu klimatizacije - bez vlažnosti. Nedostatak vlažnosti znači da nema leda, zbog toga nije potrebno odmrzavanje i zamrznute namirnice se neće lijepiti jedna za drugu. Sa poboljšanom NoFrost Plus tehnologijom, zadržane su sve prednosti klasičnog NoFrost sistema i eliminisana je negativna strana - isušivanja namirnica u frižiderskom dijelu (gdje hrana nije zapakovana i zamrznuta). Zahvaljujući inovativnoj kombinaciji dva sistema (IonAir i MultiFlow 360°), dovoljna količina vlažnosti se kreira kako bi se hrana održala svježom i zdravom duži vremenski period.

IonAir tehnologija

Zahvaljujući čudesnoj IonAir tehnologiji, frižider postaje idealno mjesto - za vaše povrće iz vrta, omiljeni sir, jaja, domaće kolače ili ukusnu paradajz salatu. Napredna IonAir tehnologija kreira idealnu mikroklimu u novim Gorenje frižiderima, koji rade na principu prirodnog procesa jonizacije. Njihov proizvod je ozon, koji prirodno eliminiše neprijatne mirise, omogućavajući najbolju zaštitu za hranu i njenu svježinu.

U mjesecu julu potražite ION generaciju kombinovanih frižidera modelnih oznaka NRK 6191 JX, NRK 6191 TW i NRK 6191 TX snižene 13% i uštedite i do nevjerovatnih 151 KM. Potražite novu ION generaciju Gorenje kombinovanih frižidera u Gorenje STUDIJIMA i svim ostalim prodajnim mjestima Gorenje aparata u Bosni i Hercegovini.

Gorenje frižideri ION generacije imaju odgovor na svako vaše pitanje, zar ne?