Proizvodi Gorenje by Starck u BiH - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 31. mart 2016, Sarajevo City Center

Proizvodi Gorenje by Starck u BiH

Proizvodi Gorenje by Starck u BiH

Predstavljena nova linija kuhinjskih aparata

Gorenje Commerce u saradnji s poslovnim partnerom kompanijom Domod iz Sarajeva danas je predstavilo novu liniju kuhinjskih aparata „Gorenje by Starck“ koju potpisuje francuska dizajnerska zvijezda Philippe Starck. Zvanično lansiranje priređeno je u Sarajevo City Centru gdje će aparati nove kolekcije biti izloženi narednih mjesec dana, kako bi što više posjetilaca imalo priliku pogledati ovu kolekciju.

Osim u prodajnim Gorenje STUDIJIMA i poslovnici DOMOD u SCC-u aparati nove kolekcije biće dostupni i u ostalim bolje opremljenim prodajnim mjestima Gorenje tehnike u BiH.

Nakon dizajnerskih linija Ora-Ïto, Karim Rashid, Pininfarina, kompanija Gorenje je započela saradnju s Philippe Starck-om, jednim od najpoznatijih dizajnera današnjice i lansirala novu dizajnersku liniju Gorenje by Starck, koja u fokus stavlja praktičnost i dizajn proizvoda i čini život kvalitetnijim.

Kolekcija obuhvata pećnice, ploče za kuhanje, kuhinjske nape, frižidere i druge uređaje identičnog dizajna, pa tako svako može kreirati svoju jedinstvenu kuhinju. Minimalistički dizajn s nehrđajućim čelikom i visoko reflektirajućim staklom je odraz ličnosti potrošača, doma i životnog stila koji se savršeno stapa s okruženjem.

“Izazov je bio kreirati nešto što je tehnološki izvrsno, ali i dalje toplo i blisko ljudima. Elegancija ove kolekcije leži u diskretnosti njenog vrhunskog kvaliteta i minimalističkog dizajna”, istakao je Philippe Starck.

Kuhinjski aparati „Gorenje by Starck“ odlikuju se prestižnom kombinacijom nehrđajućeg čelika i reflektirajućeg stakla visoke kvalitete. Savršeno će upotpuniti životno okruženje i stil svih korisnika.

“Mi kao kompanija osluškujemo potrebe potrošača i svakodnevno se trudimo da im ponudimo najbolje. Ova linija proizvoda za nas je posebno dragocjena. Svojim dizajnom i funkcionalnošću zadovoljava kriterije najzahtjevnijih korisnika, a uz to je i energetski efikasna. Vjerujemo da će proizvodi 'Gorenje by Starck' povećati prepoznatljivost i imidž brenda Gorenje“, poručio je Uroš Marolt, generalni direktor Gorenje Commerce d.o.o. Sarajevo.

Više o aparatima Gorenje by Starck kolekcije možete pročitati ovdje.