Gorenje nagrađuje za 8. mart žene u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 8. mart 2018, Sarajevo, Banja Luka, Mostar i Tuzla

Gorenje nagrađuje za 8. mart žene u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli

Gorenje nagrađuje za 8. mart žene u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli

Povodom međunarodnog praznika žena, 8.marta, Gorenje će u četiri bosanskohercegovačka grada: Sarajevu, Tuzli, Banja Luci i Mostaru, obezbijediti besplatnu vožnju za sve dame na četiri linije javnog gradskog saobraćaja. U Sarajevu obezbijeđena je besplatna vožnja u brendiranom Gorenje tramvaju na gradskoj saobraćajnoj liniji broj 3, a u ostala tri grada na autobuskim linijama: u Tuzli linija br. 19, Banjaluci liniji br. 17A i Mostaru linija br. 2.


Osim besplatne vožnje za dame, Gorenje je sa svojim Gorenje STUDIJIMA pripremilo i iznenađenja i poklone. Dame koje budu koristile javni prevoz na navedenim gradskim linijama, biti će u prilici da od Gorenje promotera dobiju i promotivni kupon na kojem uz malo sreće mogu osvojiti Gorenje poklone iz nove kolekcije aparata za njegu kose Beauty Collection. Gorenje je u ova četiri grada obezbijedilo 8 promotivnih poklona koje će osvojiti najsretnije putnice ovih besplatnih vožnji, a sve ostale dame koje su dobile promotivni kupon, će imati mogućnost dodatnog popusta 8% za kupovinu aparata iz Beauty kolekcije u martu u svim Gorenje STUDIJIMA i Gorenje WEB prodavnici,  što uz trenutni akcijski popust od 10% i gotovinski popust 5%, iznosi ukupno 23% popusta!


Gorenje Beauty Collection je nova kolekcija aparata za njegu kose koja obezbjeđuje brzo i savršeno oblikovanje kose ujutro, tokom dana ili uveče. Sastoji se od 8 aparata namijenjenih za njegu kose, kao što su: fen, uvijač i pegla za kosu. Aparati su modernih boja i veoma su jednostavni za upotrebu, te unose živost u svakodnevnu rutinu. Ovi aparati pomoći će svim damama da zablistaju u svakoj prilici, a nema boljeg započinjanja novog dana od savršene frizure koja oslikava vaše trenutno raspoloženje.


Pozivamo i sve muškarce koji možda još nisu donijeli odluku kako da obraduju važne ženske osobe u svom životu, da možda za svoj savršen poklon odaberu neki od ovih aparata, a sve ljubitelje Gorenje robne marke, da posjete Gorenje STUDIJA i iskoriste akcijska sniženja za kupovinu Gorenje kuhinja i Gorenje kućanskih aparata do kraja ovog mjeseca.

Kako je izgledala promocija u nekim od gradova pogledajte u našoj foto galeriji ili podijelite svoje fotografije na društvenim mrežama uz oznake #8mart #danzena #gorenje #lifesimplified