Gorenje BiH sponzor "Ladies & Gentlemen" eventa u Sarajevu - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 8. avgust 2019, Zemaljski muzej BiH, Sarajevo

Gorenje BiH sponzor "Ladies & Gentlemen" eventa u Sarajevu

Gorenje BiH sponzor "Ladies & Gentlemen" eventa u Sarajevu

Predstavljena nova linija rashladnih aparata Gorenje "Side by Side"

U prelijepom ambijentu Botaničkog vrta Zemaljskog muzeja Bosne i Hercegovine u Sarajevu održan je Ladies & Gentlemen event, gala tematski događaj koji okuplja pripadnike bh. biznis, modne, kulturne i društvene scene.
Ovaj jedinstveni ljetni event održava se pod pokroviteljstvom Ladies In magazina u organizaciji marketinške agencije Altermedia u dva bh. grada: Sarajevu i Tuzli.

U bh. prijestolnici veliki broj uzvanika pridružio se glamuroznoj večeri, koja ima za cilj promociju međusobnog osnaživanja i pružanja podrške jednih drugima, bilo da se radi o supružnicima, poslovnim partnerima, prijateljima, kolegama ili drugim bliskim vezama.

 

Gorenje BiH je prepoznalo značaj događaja i važnost održavanaja ovog i sličnih panela u Bosni i HecegoviniU ulozi zlatnog sponzora događaja Gorenje BiH je ugostilo brojne zvanice na svojoj prezentaciji nove kolekcije rashladnih aparata "Side by Side" koji su po prvi put predstavljeni bh građanima u junu ove godine.

 

Side by side frižideri sa prostranom unutrašnjošću i inverterskim kompresorom, kao što je npr. Gorenje NRS9181VXB koji također dolazi i sa NoFrost funkcijom i dispenzerom za vodu i led, može postati još dodatno isplativa i odluka koja olakšava vaš život.

Ovog ljeta Gorenje je uz odličnu akcijsku ponudu i poklon usisivača uz svaki kupljeni NoFrost ili Side by Side frižider, pripremilo i nagradnu igru pod nazivom ˮGorenje NoFrost hladi i nagradi“. Za sve kupce Gorenje aparata u Bosni i Hercegovini u toku promotivnog perioda od 8.7 do 15.9., koji ostvare vrijednost kupovine preko 200,00 KM i koji prijave svoju kupovinu putem online formulara dostupnog na WEB stranici www.gorenje.ba učestvujete u izvlačenju vrijednih nagrada.

 

I ove godine event je počeo centralnim događajem – Ladies & Gentlemen panelom. Na temu Creating Future Together voditeljica Erna Saljević razgovarala je s poznatim i utjecajnim parovima Senkom i Almirom Kurt, Vesnom Beganović i Berinom Tuzlićem, te Lejlom i Harisom Zvizdićem. Njihova iskustva, ali i šaljive anegdote ispraćene su aplauzom publike, koja je poslije panela uživala u revijama modnih brendova, Gornje No Frost zoni i brojnim aktivnostima.