Obavijest kupcima o zatvaranju P.J. "Gorenje STUDIO" Sarajevo - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 13. decembar 2019, Sarajevo

Obavijest kupcima o zatvaranju P.J. "Gorenje STUDIO" Sarajevo

Obavijest kupcima o zatvaranju P.J. "Gorenje STUDIO" Sarajevo

Cijenjeni kupci,

Obavještavamo Vas da sa 31.12.2019. godine zatvaramo naš Gorenje STUDIO na Skenderiji u Sarajevu, na adresi Terezije bb i isti premještamo i spajamo sa našom P.J. Gorenje PRODAVNICOM Blažuj na adresi Kamenolom br. 11, kontakt telefon 033/755-645. Radno vrijeme prodavnice u Blažuju je radnim danima od 10 do 17 sati i subotom od 10 do 15 sati.

Kupci u Sarajevu će i dalje na raspolaganju imati našu poslovnu jedinicu Gorenje STUDIO Dolac Malta, na adresi Malta br. 29, kontakt telefon 033/755-678, kao i mogućnost kupovine u Gorenje WEB prodavnici dostupnoj na https://www.gorenje.ba/prodaja/gorenje-internet-trgovina .

Ovom poslovnom odlukom, kompletan izlog i asortiman Gorenje proizvoda iz prodajnog objekta Skenderija: veliki i mali kućanski aparati, nove kuhinje u ponudi, klime, bojleri će biti izloženi u našoj Gorenje PRODAVNICI Blažuj. U Gorenje PRODAVNICI Blažuj pored redovne robe, možete potražiti i sniženu oštećenu robu i rezervne dijelove u poslovnici Gorenje SERVIS na istoj adresi. Za pomoć u kupovini na raspolaganju su naši stručni savjetnici prodaje i prostorni projektanti za kuhinje.

Za sve kupce koji su obavili svoju kupovinu u Gorenje STUDIJU Skenderija i trebaju dodatnu infomaciju ili podršku korisniku pored navedenih poslovnica, mogu se obratiti i na jedinstveni POZIVNI Centar Gorenje na broj 033/755-600 koji radi svakog radnog dana od 8 do 17 sati i subotom od 9 do 13 sati ili putem maila na adresu: office@gorenje.ba i pozivnicentar@gorenje.com.