Gorenje objavljuje globalno partnerstvo sa fudbalskim klubom Paris Saint-Germain-om - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 9. decembar 2020

Gorenje objavljuje globalno partnerstvo sa fudbalskim klubom Paris Saint-Germain-om

Gorenje objavljuje globalno partnerstvo sa fudbalskim klubom Paris Saint-Germain-om

Gorenje kao jedan od vodećih evropskih proizvođača kućanskih aparata nedavno je objavilo novo globalno partnerstvo sa jednim od svjetski najvećih i respektabilnih fudbalskih klubova Paris Saint-Germain-om. Od 2018, brend sa 70-godina tradicije je postao važan dio kineske Hisense grupacije, jedne od svjetski vodećih proizvođača elektronike i kućanskih aparata. 

Partnerstvo sa izuzetnim fudbalskim majstorima

Nedavno postignuto partnerstvo Gorenje i Paris Saint-Germain definiše početak nove ere u pogledu sportskih sponzorstava ovog brenda. Kraljevstvo klasnih kućanskih aparata i poetsko majstorstvo svjetskih fudbalskih znalaca se udružuju u jedno izvanredno partnerstvo. U vrijeme nove realnosti usljed koronavirusa, fudbalskim navijačima nedostaju odlasci na stadion kako bi glasno bodrili majstore svog fudbalskog posla. Međutim, oni mogu navijati za svoj omiljeni fudbalski klub u svom domu dok istovremeno uživaju u ukusnim jelima pripremljenim sa Gorenje kućanskim aparatima. Igra koju volimo i jednostavan život pun sitnih kućanskih poslastica – šta možete poželjeti više od toga u ovakvom vremenu?

Ljubav prema igri u svim dijelovima svijeta

Alenka Potočnik Anžič, direktorica marketinga Hisense Gorenje Europe grupacije, istakla je: »Oduševljeni smo što smo postigli partnerstvo sa jednim od najvećih fudbalskih klubova u svijetu. Paris Saint-Germain je istinski jedinstvena institucija i nevjerovatan poslovni partner. Njihove osnovne vrijednosti su upotpunosti usklađene sa našima. Zajedno smo istinski posvećeni društvu u kojem živimo i nadamo se, da zajednički možemo donijeti radost i sreću milionima ljudi u njihove domove širom svijeta. Čak i u ova posebna vremena, možemo uživati u životu u potpunosti. Voljeli bismo vidjeti navijače Paris Saint-Germain-a kako navijaju za svoj voljeni klub dok istovremeno uživaju u udobnosti svog doma, u kojem se nalaze Gorenje kućanski aparati

Brend koji život čini lakšim i značajnim

Još od svojih početaka, Gorenje brend se fokusira na kućanske aparate i usluge. Slovenački brend predstavlja savršene tehnološke inovacije i nudi besprijekorna praktična rješenja. Gorenje kućanski aparati čine život lakšim i jednostavnijim. Vrijednosti brenda su veoma jasne: jednostavnost, efikasnost u radu, dugovjećnost, i održivost. Kroz godine, ostali smo vjerni ovim vrijednostima i značajno povećali svijest o brendu. Postavili smo visoke standarde i izgradili brend kojem se vjeruje. Gorenje izuzetno brine o svojim korisnicima i njihovoj dobrobiti. Sport je snažan alat, koji može pomoći brendu da ostane povezan sa društvom. U Gorenju, ponosimo se što smo se angažovali u nekoliko sportskih sponzorstava u posljednje tri decenije i što smo tako mogli dati svoj doprinos u nekim izuzetnim sportskim pričama.

Strast Gorenja prema sportu je osjetno vidljiva

Ovim partnerstvom, Gorenje osnažuje svoju poziciju kao jednog od evropski vodećih sponzora sporta. Već skoro 30 godina sponzorišemo Slovenski nordijski tim i rukometni klub Gorenje Velenje. Od 2017, postali smo oficijelni partneri Evropske rukometne federacije.

Sada, ulazimo u zanimljivi fudbalski svijet sponzorstvom UEFA Euro 2020 i Paris Saint-Germain-a. Uzbudljivo putovanje se upravo nastavlja.