Potpuno kvalifikovane da urade sav posao umjesto vas - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Utorak, 16. februar 2021, Sarajevo

Potpuno kvalifikovane da urade sav posao umjesto vas

Potpuno kvalifikovane da urade sav posao umjesto vas

SmartFlex mašine za pranje posuđa

U cilju da osiguramo najbolja rješenja za naše kupce, obezbijedili smo produženu garanciju, jer Gorenje SmartFlex mašine za pranje posuđa proizvedene su da traju. Uz inovativnu invertersku PowerDrive tehnologiju dolazi  i dodatna 10-to godišnja garancija na motor.

SmartFlex mašine za pranje posuđa koriste izuzetno pouzdan i snažan PowerDrive motor, bez četkica koji omogućava: 

• Visoke performanse uz znatno tiše funkcije,

• nižu potrošnju energije i

• duži životni vijek.

Kako biste ostvarili pravo na desetogodišnju garanciju na inverterski PowerDrive motor potrebno je izvršiti online registraciju kupljenog aparata u roku od 8 sedmica od datuma kupovine na fiskalnom računu. Prijavu možete izvršiti na linku: Prijava za garanciju.

Modeli sa inverterskim PowerDrive motorom: GV672C62 i GV671C60 

 

TotalDry funkcija tu je da osiguran uvijek savršeno suho posuđe

Po završetku ciklusa pranja, vrata mašine za pranje posuđa se automatski otvaraju kako bi višak pare izašao van. Istovremeno u mašinu ulazi svjež zrak što omogućava da je oprano posuđe (pogotovo plastično) u potpunosti osušeno. Odlično rješenje za brzo sušenje uz malu potrošnju energije.

Dovoljno prostora i fleksibilnosti za najveća porodična okupljanja

SmartFlex mašine za pranje posuđa obezbjeđuju dovoljno prostora, tri korpe omogućavaju pranje do 16 kompleta posuđa u isto vrijeme. Potpuno fleksibilna unutrašnjost nudi brojne mogućnosti slaganja posuđa i pribora dok je upotreba jednostavna. Inox kada s unutrašnjošću visine 56 cm jedna je od najvećih na tržištu i dovoljno je prostrana za sve vaše potrebe. Čak i za tanjire promjera 35 cm kod XXL mašina za pranje posuđa i za tanjire promjera 31 cm kod mašina za pranje posuđa standardnih dimenzija.

Ponuda SmartFex mašina za pranje posuđa / Pogledajte akcijsku ponudu mašina za pranje posuđa - do 22.02.2021 / Želim posjetiti Gorenje STUDIO! / Želim kupovati online!