Online - Gorenje
zatvori
...
1

Vrijeme je za online narudžbu

Otkrijte iskustvo Gorenje online kupovine

Bilo da ste zaglavili u domu ili jednostavno ne želite da pretražujete po prodavnicama aparata, mi imamo savršeno rješenje za vas. Dobrodošli na Gorenje internet trgovinu, gdje možete pronaći visokokvalitetne aparate po nevjerovatnoj cijeni. Međutim to nije sve! Online trgovina je otvorena 24/7, što znači da možete kupovati bilo kad, bilo gdje, što će vam omogućiti dovoljno vremena da uživate sa svojim najmilijima.
 
Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i PikPay servisa, te obratno. Uz svu sigurnost obrade vaših podataka i transakcije, nudimo vam i besplatnu dostavu na vašu adresu za narudžbe proizvoda/e vrijednosti 51,00 KM sa PDV-om i više, a za narudžbe proizvoda/e vrijednosti do 50,00 KM sa PDV-om dostava se naplaćuje 9,25 KM sa PDV-om. Naplatu dostave vrši ugovorni partner "Euro Express" d.o.o. prilikom isporuke.

Sve sa ciljem da olakšamo vašu kupovinu i vaš život.

Odaberite svoj aparat

Veliki kućanski aparati Veliki kućanski aparati
Mali kućanski aparati Mali kućanski aparati
Grijanje i hlađenje Grijanje i hlađenje
KR1800SDP Kontaktni gril 130,00 KM 110,50 KM Jednostavno pečenje / Nivoi temperature: 4 / Promjenjive ploče s obje strane

Akcijska sniženja:

Želite da primate Gorenje vijesti, akcije i promocije? Pridružite se našoj LifeSimplified zajednici.